well mr right that was tonight

Vaatasin eile seda Prantsuse-Portugali mängu ja mõtlesin, et portugallastest on ikka inetu sundida väeteid vanu inimesi sellist karmi sporti tegema. Koordinatsioon ja tasakaal pole neil enam see, kukuvad tihti ja saavad väga haiget… ühtegi luud pole nad veel murdnud, aga pea seegi ei või juhtuda. Näiteks reieluud on vanainimestel väga haprad, kujutage ette, kui Luis Figo murrab kolmanda koha mängus reieluu! Ma arvan, et ta võiks igaks juhuks minna platsile käimisraamiga, sellisega, millisega mõned tädikesed vahel tänaval käivad.

Teine äärmus on jälle see, et mängu on võetud lapsi, kes suurte poiste mänguga teinekord toime ei tule. Ma tõesti loodan, et Cristiano Ronaldo emme on kuskil platsi ääres ja puhub peale, kui pojake jälle haiget saab ja nutma hakkab.

Tegelt arvasin ma seda kõike juba eelmisel suvel, kui ma Portugali koondist elusast peast staadionil nägin. Praegu tuli lihtsalt uuesti meelde.

Muud jalkaasjad panime Katuga ka paika.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: