well mr right that was tonight

Vaatasin eile seda Prantsuse-Portugali mängu ja mõtlesin, et portugallastest on ikka inetu sundida väeteid vanu inimesi sellist karmi sporti tegema. Koordinatsioon ja tasakaal pole neil enam see, kukuvad tihti ja saavad väga haiget… ühtegi luud pole nad veel murdnud, aga pea seegi ei või juhtuda. Näiteks reieluud on vanainimestel väga haprad, kujutage ette, kui Luis … Loe edasi “well mr right that was tonight”

Vaatasin eile seda Prantsuse-Portugali mängu ja mõtlesin, et portugallastest on ikka inetu sundida väeteid vanu inimesi sellist karmi sporti tegema. Koordinatsioon ja tasakaal pole neil enam see, kukuvad tihti ja saavad väga haiget… ühtegi luud pole nad veel murdnud, aga pea seegi ei või juhtuda. Näiteks reieluud on vanainimestel väga haprad, kujutage ette, kui Luis Figo murrab kolmanda koha mängus reieluu! Ma arvan, et ta võiks igaks juhuks minna platsile käimisraamiga, sellisega, millisega mõned tädikesed vahel tänaval käivad.

Teine äärmus on jälle see, et mängu on võetud lapsi, kes suurte poiste mänguga teinekord toime ei tule. Ma tõesti loodan, et Cristiano Ronaldo emme on kuskil platsi ääres ja puhub peale, kui pojake jälle haiget saab ja nutma hakkab.

Tegelt arvasin ma seda kõike juba eelmisel suvel, kui ma Portugali koondist elusast peast staadionil nägin. Praegu tuli lihtsalt uuesti meelde.

Muud jalkaasjad panime Katuga ka paika.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: