mul on mitu tahku kumbki külili

Hmm. Seda, mida ajakirjanikuks õppinud Kaja arvab IT kohta, olen mina oma IT-haridusega alati arvanud ehitusala kohta. Umbes siis nii, et “ei no mul on tore töö küll, aga tegelt oleks vahel ikkagi tore mingit reaalset väärtust luua, mitte niisama mulli ajada”. Huvitav, millest ehitajad tüdimushetkedel unistavad?

Hmm. Seda, mida ajakirjanikuks õppinud Kaja arvab IT kohta, olen mina oma IT-haridusega alati arvanud ehitusala kohta. Umbes siis nii, et “ei no mul on tore töö küll, aga tegelt oleks vahel ikkagi tore mingit reaalset väärtust luua, mitte niisama mulli ajada”.

Huvitav, millest ehitajad tüdimushetkedel unistavad?

One thought on “mul on mitu tahku kumbki külili”

  1. Eks me ikka päikesest,kodust ja vabast hetkest unista ning muidugi ka sellest, et nädal/päev võiks juba kiiremini läbi saada.
    Aga samas ei ole leidnud end kirumast: “Miks kurat ma sellise eriala valisin???”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: