õhtul on mahedad varjud pehmed ta silmad ja hääl

Muidu läheb nii: * pärast esimeste bikiinide valmisheegeldamist tean juba päris hästi, kuidas EI ole mõtet teha; varsti saab valmis ver. 2, mida ehk kannatab isegi märjana kanda; * uusaeg oli talumatult igav, umbes kaheksanda inglise filosoofi juures loobusin. Selle asemel hankisin üldajaloo (1938-1991) õpiku, mille kaanepilt mu enda keskkooliajast tuttav ette tuli. Väga põnev … Loe edasi “õhtul on mahedad varjud pehmed ta silmad ja hääl”

Muidu läheb nii:

* pärast esimeste bikiinide valmisheegeldamist tean juba päris hästi, kuidas EI ole mõtet teha; varsti saab valmis ver. 2, mida ehk kannatab isegi märjana kanda;
* uusaeg oli talumatult igav, umbes kaheksanda inglise filosoofi juures loobusin. Selle asemel hankisin üldajaloo (1938-1991) õpiku, mille kaanepilt mu enda keskkooliajast tuttav ette tuli. Väga põnev raamat, täitsa kahju, et ma omal ajal ainult sisukorda viitsisin lugeda (no et teaks, kust leheküljelt seekord maha kirjutada);
* samas, kui ma oleks kõik ajalooõpikud juba lapsena läbi lugenud, siis oleks nüüd lugemisvaraga ilmselt kitsas käes – kogu eesti keeles ilmunud Rosamunde Pilcheri looming on mul ka hoolikalt läbi töötatud. Vastukaaluks veidi Hesset ja Tolstoid ka, aga need pakkusid, tunnistan ausalt, oluliselt vähem rõõmu ja naudingut.

muud uudist polegi, aga selline diskleimer ka veel siia otsa, et kui te näete linna peal plakateid, kus on väikeses kirjas ühe ametlikult minu liikmelisust nautiva muusikakollektiivi nimi ja väga suures kirjas ühe minu poolt äärmiselt taunitava muusikakollektiivi nimi ja tillukeses kirjas viimatimainitud (tegelt meelega mainimata jäetud, eks ole) kollektiivi lahkumistuuri kuupäevad, siis ärge MIND selle projektiga seostage, sest ma boikoteerin seda – ilma ühegi muu vabanduseta kui “no aga see on ju nõme”. Mitte areenilt lahkumine ise muidugi, aga tuur ja sellel osalemine.

6 kommentaari “õhtul on mahedad varjud pehmed ta silmad ja hääl”

  1. aga sellel, mis nende kahe kuupäeva vahele jääb (kaks kuupäeva siis need, millal on märgitud, et see nauditav kollektiiv astub seal üles) sa ikka osaled?

  2. no ikka, kui mitte millekski muuks, siis selleks, et näha, mismoodi seekordsed peakorraldajad asjaga hakkama saavad:P

  3. Eelarvamus Pilcheri vastu sunnib pärima, millise Tolstoi ja millise Hessega tegu oli?

  4. Millise Tolstoiga – Aleksei Nikolajevitšiga. “Peeter Esimene”. Ja Hesselt lugesin “Klaaspärlimängu”.

  5. eelkõige ei ole mõtet arvata, et “see õpetus siin ajakirjas on jama, ma olen ise targem ja kasvatan siin hullult”. ei tohi kasvatada, kahandamine on kõige võti!

    ja nii ongi, et kui teha täpselt nii, nagu soovitab ajakirja “Käsitöö” kevadnumber, aga mingist ilusamat värvi niidist, mitte sellisest pruunist – siis saab väga hea!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: