deep down you know the world is still your toy

uskumatu küll, aga kuigi ma olen oma eesnimega 28 aastat ja 2 kuud elanud, vaimustavad mind ikka veel e-mailid, mis algavad sõnadega “Hello Kitty” :) teeks sellise diili, et mina õpin jõuluks kitarril Beethoveni “Elisele” mängima ja jõuluvana toob mulle selle?

uskumatu küll, aga kuigi ma olen oma eesnimega 28 aastat ja 2 kuud elanud, vaimustavad mind ikka veel e-mailid, mis algavad sõnadega “Hello Kitty” :)

teeks sellise diili, et mina õpin jõuluks kitarril Beethoveni “Elisele” mängima ja jõuluvana toob mulle selle?

One thought on “deep down you know the world is still your toy”

  1. Ma käin siin Reggios iga päev ühest poest mööda, kus müüakse kõike sildiga “Hello Kitty” ja sinu peale mõelnud, aga ma ei ole suutnud otsustada, kas sa võtaksid seda narritamisena. Nüüd ma siis tean :-)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: