jamaikal ja kuubal on ühised tähed

Pärast seda, kui olin selles mängus Filipiinid Kariibi merre paigutanud, Libeeria ja Liibanoni segi ajanud ja Nicaraguat Aafrikast otsinud (aga Varssavile see-eest 9 km täpsusega pihta saanud), läksin tõin ostuöölt maailma kaardi ja panin selle seinale Euroopa oma asemele. (ega ma päris lootusetu ka pole, paari katse järel jõudsin ikka kümnendale tasemele välja juba, aga … Loe edasi “jamaikal ja kuubal on ühised tähed”

Pärast seda, kui olin selles mängus Filipiinid Kariibi merre paigutanud, Libeeria ja Liibanoni segi ajanud ja Nicaraguat Aafrikast otsinud (aga Varssavile see-eest 9 km täpsusega pihta saanud), läksin tõin ostuöölt maailma kaardi ja panin selle seinale Euroopa oma asemele.

(ega ma päris lootusetu ka pole, paari katse järel jõudsin ikka kümnendale tasemele välja juba, aga no ikka päris mitu korda küsiti mult “this is Earth, you know that, right?”)

3 kommentaari “jamaikal ja kuubal on ühised tähed”

  1. mnjah… ma polegi kunagi oma geograafiateadmisi pädevaks pidanud… aga kuues level tuli ära vähemalt :P

  2. Ma eputan:
    558,941 final score
    level 12
    traveler IQ 132

    Seda küll teisel üritusel, sest esimene kord ma 12 levelit läbi ei teinud; see kuradi kaart on nii tilluke, ja kui ma ikka mõnda saart kaardi peal ei näe, on jube raske seda täpselt paika panna. No ei näe noh.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: