lots of dreams that once were mine

“Sinuga on imelik lugu, isa, mida vanemaks sa saad, seda kiiremini oled sa koolipõlves jooksnud.” (ütles Johan Melkerile teateküllkelle teateküllmillises raamatus) Minuga on ka imelik lugu – mida vanemaks ma saan, seda ilusam ma koolipõlves olin. Eriti 2000. aasta suvel. Ja 2001. Jah, vaatasin siin vanu pilte:) Samas jälle, lugesin vanu kirju ka. Mida vanemaks … Loe edasi “lots of dreams that once were mine”

“Sinuga on imelik lugu, isa, mida vanemaks sa saad, seda kiiremini oled sa koolipõlves jooksnud.”

(ütles Johan Melkerile teateküllkelle teateküllmillises raamatus)

Minuga on ka imelik lugu – mida vanemaks ma saan, seda ilusam ma koolipõlves olin. Eriti 2000. aasta suvel. Ja 2001. Jah, vaatasin siin vanu pilte:)

Samas jälle, lugesin vanu kirju ka. Mida vanemaks ma saan, seda lollim ma 16-aastaselt olin!

Hea, et päevikuid enam alles ei ole. Halb, et ma ei tea, kuhu nad jäid ja kes neid lugeda on saanud:P

One thought on “lots of dreams that once were mine”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: