#29 Kakskümmend kaheksa kraadi

Väga vajalik info jõudis minuni tänasel Londoni transpordimuuseumi külastusel: kõik kahekorruselised bussid läbivad enne käikuandmist kallutustesti, milel abil tehakse kindlaks, et nad ei lähe ümber enne, kui kaldenurk on üle 28 kraadi.

Olen alati veidi mures olnud, sest bussi ülemisel korrusel on vahel tunne, et külilikukkumisest pole asi kaugel. Aga muuseumis näidati mudeli peal simulatsiooni, kui palju see 28 on, ja ma võin kinnitada, et täitsa palju. Koju sõites oli kohe väga turvaline tunne!

DSC00004
Transpordimuuseum. Vasakul vana Routemaster, selle kõrval RT (veel vanem bussimudel). Esiplaanil vastikud briti jõnglased, kes ei oska absoluutselt muuseumis käituda.

Muudes uudistes: ostsin uue fotoka, millele see jäta-mustvalgele-pildile-ainult-punane-värv-alles-filter on sisse ehitatud. Postkaste ja telefoniputkasid pildistama pole ma veel jõudnud, aga olge hoiatatud, see juhtub. Võimalik, et ühtegi täisvärvides pilti te aastal 2013 siin üldse ei näe.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: