#50 Maidemonstratsioon

mõtlesin, et kui hull saab üks tööliste rongkäik tavalises lääneriigis ikka olla, ja läksin uudistama. ausalt öeldes kahetsen, sest need stalini piltidega loosungid ja punaste kaelarättidega türgi noorukid tekitasid minus mingi ärevuse, mida ma ei osanud kartagi. ilmselt kannan endas ikkagi tükki represseeritud rahva kollektiivsest alateadvusest…

Advertisements

2 kommentaari to “#50 Maidemonstratsioon”

  1. Isa Says:

    Nendesuguseid kutsus Stalin ise “kasulikeks idiootideks”.

  2. Oudekki Says:

    Ma pean sulle saatma meie paari aasta taguse maidemonstratsiooni pildid ka, seal on ikka rahvast ka :) Aga minu highlight on ikkagi 25. aprillist, kus lastekoor ronis kirikutrepile ja laulis “Stalingrado in ongi citta'” (Stalingrad igas linnas): http://www.antiwarsongs.org/canzone.php?id=750&lang=it; http://www.youtube.com/watch?v=QJynB7MPEuw

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: