#50 Maidemonstratsioon

mõtlesin, et kui hull saab üks tööliste rongkäik tavalises lääneriigis ikka olla, ja läksin uudistama. ausalt öeldes kahetsen, sest need stalini piltidega loosungid ja punaste kaelarättidega türgi noorukid tekitasid minus mingi ärevuse, mida ma ei osanud kartagi. ilmselt kannan endas ikkagi tükki represseeritud rahva kollektiivsest alateadvusest…

Advertisements

2 kommentaari to “#50 Maidemonstratsioon”

  1. Isa Says:

    Nendesuguseid kutsus Stalin ise “kasulikeks idiootideks”.

  2. Oudekki Says:

    Ma pean sulle saatma meie paari aasta taguse maidemonstratsiooni pildid ka, seal on ikka rahvast ka :) Aga minu highlight on ikkagi 25. aprillist, kus lastekoor ronis kirikutrepile ja laulis “Stalingrado in ongi citta'” (Stalingrad igas linnas): http://www.antiwarsongs.org/canzone.php?id=750&lang=it; http://www.youtube.com/watch?v=QJynB7MPEuw

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: