vivat academia, vivant professores

Ma panin valge pluusi selga ja läksin õppeaasta avaaktusele. Esimest korda nende seitsme aasta jooksul, mil mul selleks TTÜs õigus/võimalus/kohustus on olnud. Üldmulje oli hale. Rektorit polnud kohal ja õppeprorektor osutus ülikehvaks kõnemeheks. Öelda polnud tal midagi. Mitte et mõnel teisel kõnelejal oleks olnud. Üldiselt oli selle aktuse parim osa see, mis meie kooril sisustada … Loe edasi “vivat academia, vivant professores”

Ma panin valge pluusi selga ja läksin õppeaasta avaaktusele. Esimest korda nende seitsme aasta jooksul, mil mul selleks TTÜs õigus/võimalus/kohustus on olnud.

Üldmulje oli hale. Rektorit polnud kohal ja õppeprorektor osutus ülikehvaks kõnemeheks. Öelda polnud tal midagi. Mitte et mõnel teisel kõnelejal oleks olnud. Üldiselt oli selle aktuse parim osa see, mis meie kooril sisustada lasti :P

TTÜ kultiveerib endiselt hoolega mingit insenerimüüti. Ma ei ole mõistet “insener” väljaspool selle kooli seinu vist üldse kunagi kuulnud. Ja mul oli meelest läinud, et seal sees suurt midagi ei kuulegi, vähemalt esimesed kolm aastat. Aga nagu näha minu näitest, ei suuda selline asi noore inimese hinge püsivat armi jätta :P

One thought on “vivat academia, vivant professores”

  1. “Ma olen ammu välja öelnud, et lõpetage see pehmete erialade, sotsiaalteaduste õpetamine riigi rahaga. Meil on vaja insenere ja spetsialiste!”

    majandusminister Meelis Atonen

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s