täna ei taha ma kiisust ei kutsust

Tänase päeva mõte on see, et ma pole teab kui ammu näinud enam hulkuvaid koeri ega kasse. Need, kes Mõigus ringi patseerivad, on mul kõik tuttavad… ma arvan, nad on isegi Tallinna elanikeregistrisse kantud:P Aga mujal on ka kõik koerad kaelarihmaga ja kassid, kui neid üldse näha on, on täiesti sellise olemisega, et neil on … Loe edasi “täna ei taha ma kiisust ei kutsust”

Tänase päeva mõte on see, et ma pole teab kui ammu näinud enam hulkuvaid koeri ega kasse. Need, kes Mõigus ringi patseerivad, on mul kõik tuttavad… ma arvan, nad on isegi Tallinna elanikeregistrisse kantud:P Aga mujal on ka kõik koerad kaelarihmaga ja kassid, kui neid üldse näha on, on täiesti sellise olemisega, et neil on kusagil kodu ja inimene või paar. Ma muidugi pole sattunud tükil ajal paneelmajade vahele, kus keldrikasse alati pesakondade kaupa on olnud…

Gonsiori tänaval ootas täna valgusfoori juures koos inimestega üks kaelarihmata koer, kelle kohta ma algul vaatasin, et see on nüüd vist kodutu. Ta hakkas punase tulega üle tee minema ja üks mees ütles talle, et ära mine veel. Koer ei läinudki ja mina olin rõõmus, et näe, ta on ikka peremehega koos. Siis vaatasin hoolikamalt – hmm, peremees oli küll täiesti kindlalt kodutu:) Pudelikoti, haisu ja muude iseloomulike parameetritega. Lõpuks ma ei saanudki aru, kas nad kuulusid selle koeraga kokku, sest teisel pool teed hakkasid nad nagu eri suundades minema.

Aga kas koos inimesega hulkuv koer on hulkuv koer? Kas kodutu koer on kodutu?

One thought on “täna ei taha ma kiisust ei kutsust”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s