then why do these tears come at night

See on nii jube tunne, kui oled uskunud, et tuled eluga üldiselt toime, ja siis selgub, et see kehtib ainult juhul, kui teised inimesed sinuga samade reeglite järgi mängivad. Aga kui nad tulevad ja hakkavad süüdimatult kasutama võtteid, mille sina enda jaoks oled defineerinud alatuteks… kui järsku selgub, et asjadele võibki läheneda hoopis teisiti… siis … Loe edasi “then why do these tears come at night”

See on nii jube tunne, kui oled uskunud, et tuled eluga üldiselt toime, ja siis selgub, et see kehtib ainult juhul, kui teised inimesed sinuga samade reeglite järgi mängivad. Aga kui nad tulevad ja hakkavad süüdimatult kasutama võtteid, mille sina enda jaoks oled defineerinud alatuteks… kui järsku selgub, et asjadele võibki läheneda hoopis teisiti… siis oled järsku täiesti abitu. Ja ükskõik, kui kiiresti sa muutunud olukorraga ka ei kohane, ükskõik kui kiiresti sa ka välja ei mõtle, mida nüüd öelda ja teha tuleks – sellest pole enam mingit abi, kui korra juba oled nutma hakanud.

Rääkides alatutest võtetest – kas on võimalik neile vastu astuda, ise alatusteni langemata? Kas teerullitaktika vastu aitab miski peale teise, suurema teerulli? Kas maailma ajaloost on tuua näiteid, kui hea sõna tõepoolest võõra väe on võitnud?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: