it’s such a shame we’re worlds apart

Selgub, et ma ikkagi ei kujutanud endale ette, et kell neli pühapäeva hommikul võis Tartus Turu tänaval täiesti vertikaalset vikerkaart näha. Oli teisigi märkajaid, kainemaid seejuures:) Ja kui juba see oli päriselt, siis ilmselt olid muud pealtnäha ebatõenäolised asjad ka päriselt – plikadega autos Tartusse sõites Kill ‘em Alli ja tagasi tulles poistebändide kuulamine (Westlife, … Loe edasi “it’s such a shame we’re worlds apart”

Selgub, et ma ikkagi ei kujutanud endale ette, et kell neli pühapäeva hommikul võis Tartus Turu tänaval täiesti vertikaalset vikerkaart näha. Oli teisigi märkajaid, kainemaid seejuures:)

Ja kui juba see oli päriselt, siis ilmselt olid muud pealtnäha ebatõenäolised asjad ka päriselt – plikadega autos Tartusse sõites Kill ‘em Alli ja tagasi tulles poistebändide kuulamine (Westlife, Backstreet Boys, isegi New Kids on the Block oli hulgas!), meie koori jalkavõit Tartu naiste üle, äikesevihma peale ülesärkamine ja hapravõitu hommikul SMSiga saadud Alliksaare luuletus.

Ma vist ikka ei raatsiks päriselt Tartusse kolida. See võiks Tartust jälle argipäevalinna teha ja seda pole küll tarvis.

One thought on “it’s such a shame we’re worlds apart”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: