minu taga üks sild oli põhjalikult põlemas

Poleks uskunud, et ma seda ütlen, aga minu juunikuu ajakirjasoovitus kõigile on Pere ja Kodu. Puhtalt kaanepoiste pärast – Kristjan ja Lukas Järvi! Lugu ise on tavaline “lapsed on elu õied”-temaatika, aga no vaadake neid pilte. Kõrvale lugeda võib hoopis minu eelmise aasta juuli alguse mõtteid antud teemal.

Dirigendid on ka ühed mu lemmikmehed.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: