tean tõustes igal hommikul end enam odavalt ei müü

Serblased, nagu ka muud slaavlased, on lahedad selle poolest, et nad kirjutavad kõik võõrnimed üles häälduse järgi. Mis teeb Exiti festivalist kohalikes uudistes Egziti ja on minu meelest naljakas.

Esimene päev läks pigem soojenduse tähe all, mis tähendas, et nalja sai vähe, aga bände nägi palju. Mul oli õigesti meeles, et Napalm Death mulle ei meeldi, aga et Apocalyptica on täitsa okei. Ja kuna Rammsteini-kloon Laibach kõlbas täitsa kuulata, siis võib vist järeldada, et Rammstein võiks mulle meeldida. Jah, ma ei ole selle küsimusega elus varem eriti tegelenud, nii et ma ei teadnud enne.

Täna juhtus küll nii, et parajasti enne seda, kui Garbage pidi lavale tulema, tuli hoopis äikesetorm. Tahaks öelda, et ma ei ole nii ägedat äikest elus enne näinudki, aga paraku olen ma enne ka suviti Balkanile sattunud:) Igatahes oli kiiresti tarvis põgeneda kuhugi, kus poleks nii märg… ja siis sattusime me kuidagi VIP-klubisse, kuhu meid lasti sisse lihtsalt selle eest, et me olime eestlased… ja kui klubis liiga palavaks läks, siis sattusime me vihmavarju mingile lavale, kus loomulikult läks nii, nagu ikka läheb – Iir hängis bändi bassimehega, kes teda trummi mängima õpetas, ja mina hängisin lavatehnikuga… aga ma sain igatahes ka korraks trummide taha:P

Ja Garbage’i nägime me ikka ära, sest nad tulid vihma pärast alles paar tundi hiljem peale.

Aa, ja ma lasin endale teha hennatätoveeringu, aga see läks vihmaga natuke, noh, laiali:P Väga rokenroll on igatahes. Kaks päeva festivali on veel ees.

6 kommentaari “tean tõustes igal hommikul end enam odavalt ei müü”

 1. See groupie-värk on teil ikka veres, ma vaatan. Ma luban, et järgmisel Rabarockil, näiteks, hoian teil hammastega persest kinni. Äkki õnnestub ometi kord mõnel iidolil kätt suruda. Mäks jäigi mul käega katsumata, eksole. Rääkimata Therapy?-st.

  Ahjaa, ja siis seda veel ka, et kuidas seal, khm, on lood Radovani postritega või nii? Sobib ka Radko. Või üldse mõni tagaotsitav. Junõu.

  Ette tänades,

  Maaaaarek

 2. kallis Marek, oma reputatsiooniga riskides ostsin sulle s6jakurjategija pildiga rinnam2rgi – you owe me a BIG time:P

 3. Ei saa märkimata jätta, et pigem on rammstein laibachi kloon. Laibach on juba kaua aega tegutsenud (palju kauem kui rammstein, nad alustasid vist 1983) legendaarne sloveenia kultusbänd. Nii et… ah, eimidagi :) Millal ma sind viimati nägin – viis aastat tagasi? :P

 4. Hmm. Serblased r22kisid meile sedasama juttu tegelt rammsteini ja laibachi suhte kohta, aga me ei julenud uskuda, et nad seda t6siselt m6tlesid:)

  V6ib olla kyll kuskil viis aastat:P

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: