no matter what they teach us what we believe is true

J2lle olen ma murdnud mitut lubadust, mis ma aastate jooksul iseendale andnud olen, n2iteks: – mitte kunagi enam l2bida Poolat maismaad pidi – mitte osta Tescost riideid – mitte s6ita p2evasel ajal autoga l2bi Budapesti linna H2mmastaval kombel aga n2eb rekkariik Poola sel suvel v2lja nagu Teletupsumaa, Budapesti ummikud on t2itsa talutavad ja Tescos leidusid … Loe edasi “no matter what they teach us what we believe is true”

J2lle olen ma murdnud mitut lubadust, mis ma aastate jooksul iseendale andnud olen, n2iteks:

– mitte kunagi enam l2bida Poolat maismaad pidi
– mitte osta Tescost riideid
– mitte s6ita p2evasel ajal autoga l2bi Budapesti linna

H2mmastaval kombel aga n2eb rekkariik Poola sel suvel v2lja nagu Teletupsumaa, Budapesti ummikud on t2itsa talutavad ja Tescos leidusid lyhikesed pyksid, mida v6ib kanda ka muul juhul kui rangelt oma elu p22stmise eesm2rgil. Ilmselt peaks v2hem lubama ja rohkem oludest l2htuma.

T2ppidega t2hti neil siin Serbias lihtsalt ei ole. On see-eest ilus ilm, hea pizza ja 6htul algab Exit.

One thought on “no matter what they teach us what we believe is true”

  1. Seda esimest lubadust olen mina ka endale andnud ;)

    Ja täpitähti saab alt+numbrikombinatsiooniga päris edukalt igal pool.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: