ja siis olla võid ükskõik kui lähedal sellest hetkest saab taeva kapriis

Noh, jah, tegelikult me vaatasime White Stripesi ära ja hästi tegime, see oli ikkagi äge. Ja äge oli üks serbia hevibänd, mille me ringi kolades ja aega parajaks tehes metalilavalt leidsime. Kui keegi näeb Ritam Nereda plaati müügil, võib mulle ära osta:) ehkki laivile andis põhivõlu rahvas lava ees, kes kõiki laule kaasa möirgas. Millega … Loe edasi “ja siis olla võid ükskõik kui lähedal sellest hetkest saab taeva kapriis”

Noh, jah, tegelikult me vaatasime White Stripesi ära ja hästi tegime, see oli ikkagi äge. Ja äge oli üks serbia hevibänd, mille me ringi kolades ja aega parajaks tehes metalilavalt leidsime. Kui keegi näeb Ritam Nereda plaati müügil, võib mulle ära osta:) ehkki laivile andis põhivõlu rahvas lava ees, kes kõiki laule kaasa möirgas.

Millega haakub ka see, et ma sattusin ükspäev poolkogemata Aria kontserdile ja muusika meeldis mulle peaaegu sama palju kui publik. Slaavi heviga tasub tõepoolest lähemalt tutvust teha.

Millega omakorda ei haaku üldse see, et üks teine päev käisin esimest korda elus 2 Quick Starti kontserdil. Loodetavasti ka viimast – mis samas ei tähenda, nagu poleks mul lõbus olnud, aga ma kahtlustan, et leiduvad piirid, millest üle ma oma absurditaju venitada ei suuda:) Miljonite noorte naiste lemmik (TM Meie Meel) on muide vanaks ja koledaks jäänud.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: