she took me to a movie i think she likes me whee

J6in end purju ja vaatasin hotelli baaris meestega jalkat (Hollandi-Saksa s6pruskohtumine, 2:2) – see vist on see, mida inimene peakski tegema, kui ta välismaal komandeeringus on? Aga tegelikult ei peaks ma jalkat üldse vaatama, sest ma elan alati väga raskelt üle seda, kui nad kukuvad. Kuigi ma käisin Portugali mängu ise vaatamas ja nägin, et … Loe edasi “she took me to a movie i think she likes me whee”

J6in end purju ja vaatasin hotelli baaris meestega jalkat (Hollandi-Saksa s6pruskohtumine, 2:2) – see vist on see, mida inimene peakski tegema, kui ta välismaal komandeeringus on?

Aga tegelikult ei peaks ma jalkat üldse vaatama, sest ma elan alati väga raskelt üle seda, kui nad kukuvad. Kuigi ma käisin Portugali mängu ise vaatamas ja nägin, et nad ainult teevad näo, et see on valus. Ikkagi.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: