well it’s hard to be strong when there’s no one to dream on

Ostsin endale surnupealuukujulise helkuri. Sest see oli lihtsalt nii äge; sellepärast ka, et ma olen suurema osa oma olemasolevatest helkuritest jalakäijatest sõpradele ära jaganud. Niikaua, kui mina sügisõhtuti autoga sõidan, PALUN kandke neid. Veel ostsin õunakoogimaitselist punast teed ja Kristi Luige raamatu. Tegelikult ma ostuteraapiasse ei usu, aga vahel lihtsalt tekib tahtmine proovida.

Ostsin endale surnupealuukujulise helkuri. Sest see oli lihtsalt nii äge; sellepärast ka, et ma olen suurema osa oma olemasolevatest helkuritest jalakäijatest sõpradele ära jaganud. Niikaua, kui mina sügisõhtuti autoga sõidan, PALUN kandke neid.

Veel ostsin õunakoogimaitselist punast teed ja Kristi Luige raamatu. Tegelikult ma ostuteraapiasse ei usu, aga vahel lihtsalt tekib tahtmine proovida.

2 kommentaari “well it’s hard to be strong when there’s no one to dream on”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: