words are flying out like endless rain into a paper cup

(kaks Tartu tsikki Moskva kohvikus lattet rüüpamas ja tallinlasi teesklemas) – Kuule, selliseid saapaid ma nägin Rüütli tänaval ühe poe akna peal. Või ei, siin linnas ei ole selle tänava nimi Rüütli, üks teine nimi on, mul ei tule praegu meelde. – Jajah, ma sain aru küll, et sa mõtled Viru tänavat. Meie Janega, kes … Loe edasi “words are flying out like endless rain into a paper cup”

(kaks Tartu tsikki Moskva kohvikus lattet rüüpamas ja tallinlasi teesklemas)

– Kuule, selliseid saapaid ma nägin Rüütli tänaval ühe poe akna peal. Või ei, siin linnas ei ole selle tänava nimi Rüütli, üks teine nimi on, mul ei tule praegu meelde.
– Jajah, ma sain aru küll, et sa mõtled Viru tänavat.

Meie Janega, kes siis veel.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: