ot ulõbki hmurõi den svetlei

Keeltekooli juhataja imestas ükspäev, et kuidas “nii noor inimene” nagu mina saab “nii hästi vene keelt osata”. Olen igatahes meelitatud, aga mõtlen veel, mispidi – kas jääda uskuma, et mu vene keel on tõesti midagi väärt (hmm, hoolimata imearmsa Tatjana suurtest jõupingutustest pooleteise kuu vältel ei tee ma endiselt vahet datelnõi ja tvoritelnõi padežžil ega suuda vajalikul hetkel meenutada, kuidas on vene keeles näiteks “tänav”; ma isegi ei räägi siin õp. Vellerammi jõupingutustest viie aasta vältel viisteist aastat tagasi)… või nentida, et ma näen ikka tõepoolest välja nii noor, et ma nagu polekski nõukaajal koolis käinud ega telekast Prostokvaššino multikaid näinud. Mõlemad variandid on ahvatlevad:)

Advertisements

Üks vastus to “ot ulõbki hmurõi den svetlei”

  1. rom Says:

    uulitsa! :)

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: