mägesid ei ole jõed on väiksed metsas on mustikad ja kahepaiksed

Täna sain ma teada, kus müüakse neid asju, mille kohta ma olen ise alati mõelnud või kuulnud küsitavat, et “kus küll SIHUKESI asju müüakse?” Vot Sadamarketis müüakse! CCCP-kirjaga T-särgid, Hitleri “Euroopa-turnee” T-särgid, roosad printsessikleidid, mulgi kuubede imitatsioonid, kõigi olemasolevate bändide ja jalgpalliklubide sümboolikaga särgid, pruutkleidid, kõigi olemasolevate disainerite logodega riided, sädelevad riided, litritega riided, narmastega … Loe edasi “mägesid ei ole jõed on väiksed metsas on mustikad ja kahepaiksed”

Täna sain ma teada, kus müüakse neid asju, mille kohta ma olen ise alati mõelnud või kuulnud küsitavat, et “kus küll SIHUKESI asju müüakse?” Vot Sadamarketis müüakse! CCCP-kirjaga T-särgid, Hitleri “Euroopa-turnee” T-särgid, roosad printsessikleidid, mulgi kuubede imitatsioonid, kõigi olemasolevate bändide ja jalgpalliklubide sümboolikaga särgid, pruutkleidid, kõigi olemasolevate disainerite logodega riided, sädelevad riided, litritega riided, narmastega sädelevad litritega riided, kõikvõimalike tähekombinatsioonidega “kolledžipusad”… ja ma pole veel riietest kaugemale jõudnudki, eks ole.

Peaaegu oleks ostnud endale särgi kirjaga “Charmming Kitty”. No just nimelt.

Ainus, mida ma ei leidnud, oli see lõngapood, mida ma tegelikult otsima läksin.

6 kommentaari “mägesid ei ole jõed on väiksed metsas on mustikad ja kahepaiksed”

  1. Üks prantslane rääkis, et ta avastas oma tutvusringkonnas suurema hulga inimesi, kelle arvates CCCP on lihtsalt mingi uus popp kaubamärk. noh, nagu FCUK.

  2. Selge, nyyd ma tean et kui mul villaseid sokke vaja on, siis saab neid Rogeri k2est, mitte ei ole vanaema vaja;D

  3. roger, mu ajurakud h2vivad eestist eemal olles kiiremini kui arvata oskasin:P varsti ei m2leta enam, mida ma ise paar aastat tagasi tegin.

    aga su piparkoogi retsepti leidsin yles ja j2rgmisel n2dalal hakkan tainast tegema – j6uludeni vaid kuu veel j22nud:)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: