stellte sich hin und betete also

Sigane küsib: Täna peaks mingid mehed tooma ära meie uue gaasipliidi. Ootan neid juba. Tea kas on sobimatu paluda neil omale seltsiks jääda? Vastame: ei ole sobimatu. Ükskord keskkooli ajal tegime Vestaga minu juures pannkooke ja ei saanud moosipurki lahti. Lihtsalt ei jaksanud keerata ja seda koduperenaiste nippi, et kaane vahele tuleb õhk sisse lasta, … Loe edasi “stellte sich hin und betete also”

Sigane küsib:

Täna peaks mingid mehed tooma ära meie uue gaasipliidi. Ootan neid juba. Tea kas on sobimatu paluda neil omale seltsiks jääda?

Vastame: ei ole sobimatu. Ükskord keskkooli ajal tegime Vestaga minu juures pannkooke ja ei saanud moosipurki lahti. Lihtsalt ei jaksanud keerata ja seda koduperenaiste nippi, et kaane vahele tuleb õhk sisse lasta, me siis vist veel ei teadnud. Peaaegu oleksime pidanud pannkooke moosita sööma, aga õnneks otsustas mu tollane peika just sel päeval mulle kulleriga lillekimbu saata. Kuller oli noor ja tugev mees, tegi purgi lahti ja soovis head isu ka. Kuhu ma selle jutuga nüüd jõuda tahtsingi? Nojah, et koputage ja teile avatakse.

One thought on “stellte sich hin und betete also”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: