nii tugevad kui kaljud suures meres

Olles veetnud üle keskmise testosteroonirohke aastapäevanädalavahetuse (kaastegevad Eesti Meestelaulu Selts, Eesti Kaitsejõud ja vokaal-instrumentaalansambel Metsatöll), mõtlen ma siin, et… mehed on ikka lahedad tegelt. Ei, ega ma ei loo endale illusioone, et nende varal nüüd riik ja rahvas püsibki või midagi, lihtsalt ilma nendeta oleks kõvasti jamam:) Veel meeldisid mulle Estonias rokkivad jänesed ja KUMU. … Loe edasi “nii tugevad kui kaljud suures meres”

Olles veetnud üle keskmise testosteroonirohke aastapäevanädalavahetuse (kaastegevad Eesti Meestelaulu Selts, Eesti Kaitsejõud ja vokaal-instrumentaalansambel Metsatöll), mõtlen ma siin, et… mehed on ikka lahedad tegelt. Ei, ega ma ei loo endale illusioone, et nende varal nüüd riik ja rahvas püsibki või midagi, lihtsalt ilma nendeta oleks kõvasti jamam:)

Veel meeldisid mulle Estonias rokkivad jänesed ja KUMU. Sellist Eestit vabalt tahtsin.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: