ei saa ei või ei taha endaks jääda

Üks lahke noormees pakkus mulle roheliste rattaretkel võimalust anda allkiri tuumaenergia vastu. Ma igaks juhuks keeldusin, kuigi on ju meelitav uskuda, et füüsika põhialuseid võiks minu soovi kohaselt muuta. Üks teine lahke noormees kutsus mind samal üritusel endaga metsa sõnajalaõit otsima. Ma jälle ei läinud. Tagantjärele mõeldes ei saagi aru, miks ma kõik võimalused niiviisi … Loe edasi “ei saa ei või ei taha endaks jääda”

Üks lahke noormees pakkus mulle roheliste rattaretkel võimalust anda allkiri tuumaenergia vastu. Ma igaks juhuks keeldusin, kuigi on ju meelitav uskuda, et füüsika põhialuseid võiks minu soovi kohaselt muuta.

Üks teine lahke noormees kutsus mind samal üritusel endaga metsa sõnajalaõit otsima. Ma jälle ei läinud. Tagantjärele mõeldes ei saagi aru, miks ma kõik võimalused niiviisi käest lasin:)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: