kõrgel valged pilvelaevad all on kindel maa

Viimatine kolimine (mitte blogi oma, vaid eelmisel suvel päriselus toimunu) andis mulle suurepärase ülevaate sellest, millele ma elu jooksul oma raha kulutanud olen.

Ma ei ole endale hankinud
* kinnisvara
* kodumasinaid
* audio-videotehnikat (okei, mul on see kaheksa aastat vana makk)
* igasuguseid koduseid mugavusasju

Väga vähe on mul
* nõusid
* mööblit
* riideid

Suurema osa oma elu jooksul teenitud (ja laenatud, vt. näiteks õppelaen) rahast olen ma ilmselgelt kulutanud
* CD-dele
* raamatutele
* autole ja selle ülalpidamisele
* spordi- ja vabaajavarustusele (jalgratas, rulluisud, kitarr, lumelauasaapad jms)
* reisimisele (tõendid tegelt puuduvad, sest fotogaleriid praegu KA ei tööta)
* kontserdipiletitele ja õllele

See tundub esmapilgul ju kõik väga lahe, aga tegelikult on vahel hullult ebamugav elada üürikorteris ilma peegli ja kardinateta, laenatud külmkapi, kummuti ja madratsiga, naabriga jagatud pesumasinaga ja erinevatel tasapindadel kõrguvate plaadi- ja raamatukuhjadega (tellistest ehitatud raamaturiiulite maht ammendus paari kuuga). Lisaks veel see “mul ei ole midagi selga panna” värk.

Sellegipoolest tassin ma kardetavasti ka oma edaspidise sissetuleku põhiliselt Laseringi (või store.nailboard.orgi, for that matter), Piletilevisse ja erinevatesse raamatupoodidesse. Suureks saan mõni teine päev. Ja nädala pärast on Rabarock:)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: