su kannul lompides lööb helendama vesi

Mina mäletan küll, millal ma ostsin oma esimese CD. See oli septembris 1997, vahetult pärast mu sünnipäeva, ja album oli Jää-ääre “Parimad”. Päris ilus algus mu meelest:) CD-mängija ostsin 1998. aasta aprillis, kui TTÜ millegipärast otsustas, et mulle tuleb maksta stipendiumi. 550 krooni kuus. Tagasiulatuvalt, semestri algusest peale. Nii et korraga laekus 2200 krooni, jessas, … Loe edasi “su kannul lompides lööb helendama vesi”

Mina mäletan küll, millal ma ostsin oma esimese CD. See oli septembris 1997, vahetult pärast mu sünnipäeva, ja album oli Jää-ääre “Parimad”. Päris ilus algus mu meelest:)

CD-mängija ostsin 1998. aasta aprillis, kui TTÜ millegipärast otsustas, et mulle tuleb maksta stipendiumi. 550 krooni kuus. Tagasiulatuvalt, semestri algusest peale. Nii et korraga laekus 2200 krooni, jessas, mul ei olnud iial nii palju vaba raha korraga olnud:) Praegu seisab see mängija meil köögis ja vanaisa kuulab sealt söögitegemise ajal Vikerraadiot.

Ja esimene CD, millelt ma muusikat kuulsin, oli kas Queen või Dire Straits või mingi selline mõnus vanakooli asi igatahes. Kellegi isa või suure venna plaadiriiulis tuhnisin suure imetlusega – NII palju plaate oli, peaagu kakskümmend vist:P

One thought on “su kannul lompides lööb helendama vesi”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: