tean oled kaval ja kaunis ja hea

Mina ostsin oma esimeste Eesti kroonide eest tüdrukuteajakirja “Teele” esimese (oli vist) numbri, see maksis viis krooni ja tundus jube kallis – ema andis mulle vahetatud rahast taskurahaks 25 krooni ja sellega pidi tükk aega hakkama saama.

Mina ostsin oma esimeste Eesti kroonide eest tüdrukuteajakirja “Teele” esimese (oli vist) numbri, see maksis viis krooni ja tundus jube kallis – ema andis mulle vahetatud rahast taskurahaks 25 krooni ja sellega pidi tükk aega hakkama saama.

3 kommentaari “tean oled kaval ja kaunis ja hea”

  1. Mulle on keegi siiamaani esimesest rahareformi-järgsest nädalavahetusest saadik 7 krooni võlgu. Kes, enam ei mäleta, aga see asjaolu ise on küll meeles. Igatahes pidi saama selle raha eest midagi päris kopsakat, kui oli vaja sellist summat laenata.

  2. A mina ostsin esimeste Eesti kroonide eest bussipileti, et sõita Randverest Kuressaarde. Ostu vormistades mõtlesin veel, et sellisel pühal hetkel võiks ikka midagi erilisemat osta. Kuressaarde jõudes ostsin bussijaamast jäätise.

  3. Aga mina ilmselt ostsin oma esimeste Eesti kroonide eest kõigepealt poest süüa – see pood oli Tartu Kaubahall, mis sel ajal oli Tartu kõige parem, ilusam ja suurem pood. Oi aegu… Kõigis kassades olid alati pikad sabad, aga sel päeval mitte nii väga;)
    Noh, nagu välja tuleb, andsin ma veel lastele taskuraha kah;) See oli minust küll kena:)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: