tean oled kaval ja kaunis ja hea

Mina ostsin oma esimeste Eesti kroonide eest tüdrukuteajakirja “Teele” esimese (oli vist) numbri, see maksis viis krooni ja tundus jube kallis – ema andis mulle vahetatud rahast taskurahaks 25 krooni ja sellega pidi tükk aega hakkama saama.

Advertisements

3 kommentaari to “tean oled kaval ja kaunis ja hea”

 1. Mart Says:

  Mulle on keegi siiamaani esimesest rahareformi-järgsest nädalavahetusest saadik 7 krooni võlgu. Kes, enam ei mäleta, aga see asjaolu ise on küll meeles. Igatahes pidi saama selle raha eest midagi päris kopsakat, kui oli vaja sellist summat laenata.

 2. Katu Says:

  A mina ostsin esimeste Eesti kroonide eest bussipileti, et sõita Randverest Kuressaarde. Ostu vormistades mõtlesin veel, et sellisel pühal hetkel võiks ikka midagi erilisemat osta. Kuressaarde jõudes ostsin bussijaamast jäätise.

 3. sofie Says:

  Aga mina ilmselt ostsin oma esimeste Eesti kroonide eest kõigepealt poest süüa – see pood oli Tartu Kaubahall, mis sel ajal oli Tartu kõige parem, ilusam ja suurem pood. Oi aegu… Kõigis kassades olid alati pikad sabad, aga sel päeval mitte nii väga;)
  Noh, nagu välja tuleb, andsin ma veel lastele taskuraha kah;) See oli minust küll kena:)

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: