i look at the world and i notice it’s turning

Nende valgete öödega on üks häda: kuna kogu aeg on tunne, et kell pole veel midagi, siis venivad igasugused argitoimetused pidevalt jube hilistesse öötundidesse välja. Eile südaöösel käisin näiteks pagasnikutäit klaastaarat vastavasse konteinerisse ära viimas. Muidu poleks ju midagi, aga uneaega jääb väheks… Mitu olulist otsust olen viimastel päevadel vastu võtnud, neist intrigeerivaim vast see, … Loe edasi “i look at the world and i notice it’s turning”

Nende valgete öödega on üks häda: kuna kogu aeg on tunne, et kell pole veel midagi, siis venivad igasugused argitoimetused pidevalt jube hilistesse öötundidesse välja. Eile südaöösel käisin näiteks pagasnikutäit klaastaarat vastavasse konteinerisse ära viimas. Muidu poleks ju midagi, aga uneaega jääb väheks…

Mitu olulist otsust olen viimastel päevadel vastu võtnud, neist intrigeerivaim vast see, et… ma hakkan sügisel ikkagi magistritööd kirjutama:P Seda akadeemilise karjääri teemat ikka ei saa kuidagi päevakorrast maha. Radikaalseim otsus aga on see, et oma toakassile korraldan jaanipäeva puhul ellujäämiskursuse – viin metsa ja vaatan, kuidas ta hakkama saab.

One thought on “i look at the world and i notice it’s turning”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s