i look at the world and i notice it’s turning

Nende valgete öödega on üks häda: kuna kogu aeg on tunne, et kell pole veel midagi, siis venivad igasugused argitoimetused pidevalt jube hilistesse öötundidesse välja. Eile südaöösel käisin näiteks pagasnikutäit klaastaarat vastavasse konteinerisse ära viimas. Muidu poleks ju midagi, aga uneaega jääb väheks…

Mitu olulist otsust olen viimastel päevadel vastu võtnud, neist intrigeerivaim vast see, et… ma hakkan sügisel ikkagi magistritööd kirjutama:P Seda akadeemilise karjääri teemat ikka ei saa kuidagi päevakorrast maha. Radikaalseim otsus aga on see, et oma toakassile korraldan jaanipäeva puhul ellujäämiskursuse – viin metsa ja vaatan, kuidas ta hakkama saab.

Advertisements

Üks vastus to “i look at the world and i notice it’s turning”

  1. toivo Says:

    & eksperimendi tulemused?

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: