there’s no more rabbits in my hat to make things right

Arvake, kes ootas täna hommikul minuga koos peatuses trolli? Mina ootasin putka ees ja tema putka taga ja me tegime mõlemad hoolikalt näo, et me ei tunne teineteist, kuigi tegelikult tunneme väga hästi. Mio oli see. Minu tobe kass, noh. Tegelikult on see päris jube, sest ma tõesti lootsin, et ta vabatahtlikult üle Endla tänava … Loe edasi “there’s no more rabbits in my hat to make things right”

Arvake, kes ootas täna hommikul minuga koos peatuses trolli? Mina ootasin putka ees ja tema putka taga ja me tegime mõlemad hoolikalt näo, et me ei tunne teineteist, kuigi tegelikult tunneme väga hästi.

Mio oli see. Minu tobe kass, noh.

Tegelikult on see päris jube, sest ma tõesti lootsin, et ta vabatahtlikult üle Endla tänava ei lähe, aga ilmselgelt ei ole nii hästi:(

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: