maha jääb linn ja vaakumis tänavad

Ma olen alati salamisi lootnud, et tuleb aeg, mil ma tunnetan tõelist kasu neist 100+ õppesõidutunnist, mis ma omal ajal läbi tegin (see, et ma selle kõige käigus autot juhtima õppisin, ei tundu kogu läbielatud kannatuse kohta sugugi piisava rewardina…). Nüüd on see aeg käes. Mitte ükski mootorrattaõpetaja ega -eksamineerija ei suuda mind mitte ühegi Nõmme ega Lilleküla võrdse ristmiku ega ühesuunalise tänavaga vahele võtta, ma tean neid kõiki peast!

Järgmises osas: Õismäe ringristmikud.

Note to self: mootorratta suunatuld ei tasu liikluses liiga tõsiselt võtta, tõenäoliselt on see lihtsalt viimasest pöördest sisse ununenud.

Advertisements

Üks vastus to “maha jääb linn ja vaakumis tänavad”

  1. devil Says:

    Hehee, mul selle suunatulega ka sama jama, et kuramus kipub sisse ununema.
    Eile oli esimene linnasõit, täna jälle. Päris lahe, aga bussijuht tahtis alla ajada. Muidu on pädev.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: