maha jääb linn ja vaakumis tänavad

Ma olen alati salamisi lootnud, et tuleb aeg, mil ma tunnetan tõelist kasu neist 100+ õppesõidutunnist, mis ma omal ajal läbi tegin (see, et ma selle kõige käigus autot juhtima õppisin, ei tundu kogu läbielatud kannatuse kohta sugugi piisava rewardina…). Nüüd on see aeg käes. Mitte ükski mootorrattaõpetaja ega -eksamineerija ei suuda mind mitte ühegi … Loe edasi “maha jääb linn ja vaakumis tänavad”

Ma olen alati salamisi lootnud, et tuleb aeg, mil ma tunnetan tõelist kasu neist 100+ õppesõidutunnist, mis ma omal ajal läbi tegin (see, et ma selle kõige käigus autot juhtima õppisin, ei tundu kogu läbielatud kannatuse kohta sugugi piisava rewardina…). Nüüd on see aeg käes. Mitte ükski mootorrattaõpetaja ega -eksamineerija ei suuda mind mitte ühegi Nõmme ega Lilleküla võrdse ristmiku ega ühesuunalise tänavaga vahele võtta, ma tean neid kõiki peast!

Järgmises osas: Õismäe ringristmikud.

Note to self: mootorratta suunatuld ei tasu liikluses liiga tõsiselt võtta, tõenäoliselt on see lihtsalt viimasest pöördest sisse ununenud.

One thought on “maha jääb linn ja vaakumis tänavad”

  1. Hehee, mul selle suunatulega ka sama jama, et kuramus kipub sisse ununema.
    Eile oli esimene linnasõit, täna jälle. Päris lahe, aga bussijuht tahtis alla ajada. Muidu on pädev.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: