#17 Internaatkooliraamatud

Laupäeval tabas mind tahtmine Harry Potteri raamatud uuesti üle lugeda. Hakkasin otsast peale, aga olin pühapäeva lõunaks vaevu kolmanda osa keskpaika jõudnud, kui leidsin WHSmithist müügilt erakordselt soodsa hinnaga raamatupaki – 5 Malory Towersi ja 5 St Clare’i raamatut £12.99 eest!

(Malory Towersi sarja kõigi raamatute leidmine ja läbilugemine on mu jaoks olnud juba mitu aastat kestev quest, mida ei tee lihtsamaks see, et sellele on mingid hilisemate põlvkondade prouad jõudnud juba rohkem järgesid kirjutada, kui Blytoni originaalsarjas osi oligi.)

Noh, nüüd istun siin nagu kits kolme heinakuhja vahel. Viie, kui teised samal ajal aktiivselt pooleli olnud raamatud hulka lugeda. Aga kahjuks internaatkooliraamatute kõrval pole näiteks raamatukogust leitud Clifford D. Simaki (keda ma tavaoludes jumaldan) novellidel mitte mingit šanssi. Lendluudpalli maailmakarikavõistlustel lahkusid veelad just platsilt ja Malory Towersis valmistatakse ette teise aasta jõulunäidendit…

Õnneks on puhkuseni veel ainult kaks päeva.

(Et kuidas see kõik Londonisse puutub? Kõik need raamatud algavad alati mõnest raudteejaamast siit, duh!)

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: