i’m bulletproof nothing to lose fire away fire away

Jooksublogi, vol 8: aga tõesti ei ole külm!

Täpselt kaks aastat tagasi avaldasin imestust selle üle, kuidas need inglased ikkagi aastaringselt lühikestes dressides trenni teevad. Täna… jooksin lühikeste varrukatega ja kirusin end, et pikad püksid panin – palav oli.

Tõsi, plusskraadid on väljas hetkel, aga see ei muuda asjaolu, et olen muutunud täiesti külmakindlaks. (Tegelikult ka kuuma-, sest suvel samade särkidega mul üleliia soe ka ei olnud. Täpselt paras on olla kogu aeg.)

Ei teagi, kas see võib kuidagi jooksutrenniga seotud olla või olen lihtsalt assimileerunud. Igatahes vaatan kõiki maikaväel jooksjaid, kleidiväel peolesuundujaid, paljasäärseid lapsi ja mütside-kinnasteta imikuid kärudes nüüd palju mõistvamal pilgul. Meil lihtsalt ei olegi külm!

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: