i’m bulletproof nothing to lose fire away fire away

Jooksublogi, vol 8: aga tõesti ei ole külm!

Täpselt kaks aastat tagasi avaldasin imestust selle üle, kuidas need inglased ikkagi aastaringselt lühikestes dressides trenni teevad. Täna… jooksin lühikeste varrukatega ja kirusin end, et pikad püksid panin – palav oli.

Tõsi, plusskraadid on väljas hetkel, aga see ei muuda asjaolu, et olen muutunud täiesti külmakindlaks. (Tegelikult ka kuuma-, sest suvel samade särkidega mul üleliia soe ka ei olnud. Täpselt paras on olla kogu aeg.)

Ei teagi, kas see võib kuidagi jooksutrenniga seotud olla või olen lihtsalt assimileerunud. Igatahes vaatan kõiki maikaväel jooksjaid, kleidiväel peolesuundujaid, paljasäärseid lapsi ja mütside-kinnasteta imikuid kärudes nüüd palju mõistvamal pilgul. Meil lihtsalt ei olegi külm!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: