see peab une unustama magamise maha jätma

3 juuli 2021 Codale Tarn

päiksetõusudest rääkides, miks ma üldse arvasin, et ma hakkan nii vara hommikuti kohvi jooma?

ma ole imelisi päiksetõuse näinud nüüd… oktoobrist detsembrini, mil enne kella seitset või poolt kaheksat hommikul taevas üldse midagi ei toimu. jaa. aga kui välja arvata mu sellekevadine esimene telkimine aprillikuus (South Downs Wayl mingi linnusemäe otsas, kus oli õudselt tuuline ja öösel kukkus õhutemperatuur nulli ja ma pidin magamiskotis sulejopega olema ja ikka külmetasin ja ei saanud und), magan ma värskes õhus üldiselt väga hästi ja need suvised kella neljased päiksetõusud jäid minust kõik nägemata.

peale selle ühe korra, kui eksperimenteerisin bivvy bagiga ja nina külmetas ja kihulased sõid kõrvu, mistap tõesti juhtusin kella poole viie ajal korraks silmad avama. pärast põõnasin ikka peaaegu kaheksani välja

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: