ma üksindust tahaksin laulda ja olla siis teistega koos

15 okt 2021 Tongue Gill

paremas advendikalendris ikka tuleb jõululaupäeva luugi tagant välja eriti ilus pilt kõige tähtsamast tegelasest, näiteks Maarja lapsukesega või, kui on mingi vidinatega kalender, siis legomehike või, mu vennapoja värske kogemuse näitel, LOHE!

olen kõva üksimatkaja ja mul tõesti igav ega hirmus ei ole omaette kunagi. siiski on ikka üks täitsa eraldi rõõm jagada mõnd oma lemmikkohta maailmas mõne oma lemmikinimesega maailmas. kui saab soovida ühe uusaastasoovi, siis ma tahaks, et saaks sellist asja teha rohkem ja pikemalt.

häid jõule.

3 kommentaari “ma üksindust tahaksin laulda ja olla siis teistega koos”

  1. Üksi matkamisel on teatavad eelised: ei pea kellegi teise füüsilise võimekusega arvestama ega tolle arvamust küsima, millist teed valida, millal ja kui kauaks istuda ja vaadet nautida, … Samas meeldib mulle kogemuse vahetu jagamise rõõmu tõttu võimalusel kambajõmmiga matkata. Vanem tütar suht ideaalne kaaslane, sest jõuab kõike, ei viitsi ise rada planeerida ega kohku tagasi ka mõne veidi hulluvõitu mõtte puhul, samas hoiab mind realistlikkuse piires.

  2. Suur aitäh sulle selle imelise advendikalendri eest! Ilusaid jõulupühi ning matka-, lugemis-, blogimis- ja muude toredate sündmusterohke uut aastat sulle!! :)

  3. Jaa, aitäh, ja häid pühi ka!

    Reisi-/matkakaaslastega on veel selline lugu, et mõni, kes on tavaelus natuke raske inimene, võib osutuda väga heaks rännukaaslaseks.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: