Tartu on Tallinnast nii kaugel.

Tartu on Tallinnast nii kaugel. Palju kaugemal kui Tallinn Tartust. Kui ma Tartus elasin, siis polnud mingi probleem mitu korda nädalas Tallinnas käia. Tallinnas elades on Tartu nagu tuhandete kilomeetrite taga. Sinna minna pole võimatu, aga see nõuab jubedalt aega ja energiat jne. No kui väga vaja on, saab ära käidud. Ma tean küll, et … Loe edasi “Tartu on Tallinnast nii kaugel.”

Tartu on Tallinnast nii kaugel. Palju kaugemal kui Tallinn Tartust. Kui ma Tartus elasin, siis polnud mingi probleem mitu korda nädalas Tallinnas käia. Tallinnas elades on Tartu nagu tuhandete kilomeetrite taga. Sinna minna pole võimatu, aga see nõuab jubedalt aega ja energiat jne. No kui väga vaja on, saab ära käidud.

Ma tean küll, et asi ei ole vahemaas, asi on minus. Aga ikkagi.

2 kommentaari “Tartu on Tallinnast nii kaugel.”

  1. täpselt nii ongi. tallinnas elamine ja ükskõik mille tegemine võtab vähem energiat kui tartus käimine. võibolla on viimasesse juba ennatlikult planeerides sisse arvestatud sealne elamise energiakulu. äkki see linn imeb inimest energiast tühjaks, et ta ei jõuaks kiirelt kõndida ja et ta ei jõuaks kiirelt mõelda ja normaalselt otsustada :)

  2. jajah. seda väidet “tartu imeb” olen ma nagu enne ka kuulnud. aga ma ei teadnud, et selle all energiast tühjaks imemist mõeldakse:)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: