Meie fantastilise akustikaga põiktänav pakub

Meie fantastilise akustikaga põiktänav pakub iga päev uusi üllatusi. On neljapäeva hommik, kell on 9.04 ja keegi vilistab mu akna all “Luikede järve”. Neljandat päeva töötab suruõhuhaamer. Siinsamas akna all. Ma sain BJ päeviku läbi ja ei olnudki lõpuks enam nii hull. Muide, ma ikkagi ei olnud seda lugenud:) Ja kuna see nii hull polnud, … Loe edasi “Meie fantastilise akustikaga põiktänav pakub”

Meie fantastilise akustikaga põiktänav pakub iga päev uusi üllatusi. On neljapäeva hommik, kell on 9.04 ja keegi vilistab mu akna all “Luikede järve”.

Neljandat päeva töötab suruõhuhaamer. Siinsamas akna all.

Ma sain BJ päeviku läbi ja ei olnudki lõpuks enam nii hull. Muide, ma ikkagi ei olnud seda lugenud:) Ja kuna see nii hull polnud, siis ma asusin uue hooga ühe Shopaholicu kallale. See tähendab, lugesin happy endi läbi ja sain teada, et ainus, mis võib mehe päästa võimuka ema käest, on armastav (aga samas võimukas) naine. Thought so.

Tegelikult on see alatu. Mul EI OLNUD plaanis Shopaholicut rohkem lugeda. Aga need kolm raamatut olid mul laua peal ja nägid nii… umm… kutsuvad välja. Ma olen neid juba poeski alati vaadanud ja mõelnud, et ma ikka tahan neid hirmsasti. Sellised roosade kaante ja läikivate tähtede ja lapselike kaanepiltidega raamatud. Nagu need inglise naistekad tänapäeval enamasti on. Nad ajavad tüdrukul suu vett jooksma. Ma olen jube palju mõttetuid raamatud läbi lugenud lihtsalt sellepärast, et nad on nii ilusad:) Eesti kirjastajad on kas ausamad või lollimad… nad tõlgivad needsamad raamatud ära ja annavad välja igavas kujunduses, mis ei kutsu kedagi neid ostma. Isegi mitte raamatukogust laenutama.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: