Elioni uus logo on täielik

Elioni uus logo on täielik pesupulbrilogo mu meelest. Ja üldse on neil selline pesupulbriimidž. Või pabertaskuräti- äärmisel juhul :P Appi, selles eelmises lõigus oli kaks korda sõna “pesupulber” ja ma olin mõlemal korral kirjutanud “pesubulber”:) “Pesupulber” on vähemalt sama lollakas sõna kui “ettevõte”. Ma nägin hommikul Narva maanteel rööpmeseadjat. Rohelises neoonvestis ja suure raudkangiga, seisis … Loe edasi “Elioni uus logo on täielik”

Elioni uus logo on täielik pesupulbrilogo mu meelest. Ja üldse on neil selline pesupulbriimidž. Või pabertaskuräti- äärmisel juhul :P

Appi, selles eelmises lõigus oli kaks korda sõna “pesupulber” ja ma olin mõlemal korral kirjutanud “pesubulber”:)

“Pesupulber” on vähemalt sama lollakas sõna kui “ettevõte”.

Ma nägin hommikul Narva maanteel rööpmeseadjat. Rohelises neoonvestis ja suure raudkangiga, seisis trammipeatuses, vaatas trammide numbreid ja sättis pöörangut. Ma arvan, et ma hakkan selleks, kui ma suureks saan. Selline karjääriidee.

Nimekiri asjadest, millest tuleks loobuda:
* cafe jutukas
* perekooli foorum
* messenger
* …
Ühesõnaga, kõik asjad, mis lasevad mingite võõraste või siis ka tuttavate inimestega pisiasjade üle tülitseda ja seeläbi rikkuda
* oma närve
* teiste närve
* suhteid
* klaviatuuri
* oma päevi/õhtuid
* …
Peaks tekitama mingi f2f suhtlemise projekti. Mõõdetavate ja saavutatavate eesmärkidega à la “enne 31. oktoobrit 2003 kohtuda vähemalt 50% messengeri kontaktidega IRL ja veeta igaühega vähemalt 1h kvaliteetaega”:P

Mul on projektijuhti vaja selle jaoks.

One thought on “Elioni uus logo on täielik”

  1. aaaaa. olen nõus olema projekti katsejänes. või misiganes. piloteerima(sic!) igatahes. mul on viimased 5 päeva väga sama tunne olnud.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s