Lapsed on suvega nii palju

Lapsed on suvega nii palju kasvanud. Ma mõtlen, need lapsed, kes hommikuti nr. 2 bussiga Keskturu juurde lasteaeda sõidavad. Nad on palju pikemad ja pruunid ja juuksed on heledaks pleekinud. Ja nad tohivad nüüd seda stopp-nuppu vajutada, mis bussijuhi juures kellukest helistab:) Minu kõige lemmikumad blogid on Kristi ja Madikeni omad. See on nii imelik. … Loe edasi “Lapsed on suvega nii palju”

Lapsed on suvega nii palju kasvanud. Ma mõtlen, need lapsed, kes hommikuti nr. 2 bussiga Keskturu juurde lasteaeda sõidavad. Nad on palju pikemad ja pruunid ja juuksed on heledaks pleekinud. Ja nad tohivad nüüd seda stopp-nuppu vajutada, mis bussijuhi juures kellukest helistab:)

Minu kõige lemmikumad blogid on Kristi ja Madikeni omad. See on nii imelik. Ma loen neid iga päev ja elan kaasa ja mul on juba tunne, nagu tunneks ma Kristit ja Madikeni väga hästi. Ja nemad samas ei tea üldse, et ma olemas olen, ei oska aimatagi. Noh, võibolla nad kunagi saavad siit teada. Või võibolla ma ühel päeval ei suuda vastu panna ja näiteks kirjutan nende külalisteraamatutesse midagi.

Kristi elus juhtub rohkem põnevaid asju. Või ta ehk kirjutab need põnevamalt üles? Aga Madiken on rohkem minu moodi. Tegelikult on nad mõlemad minu moodi. Kui mina oleks praegu 13-14-aastane, siis ma oleks seda just sellisel moel, nagu nemad on, usun ma.

Ja mul on hirmus kahju, et Kristi ei saanud Hendrikuga Hiiumaale minna. Tegelikult ka.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s