Kui minna Kadrinas bussi peale

Kui minna Kadrinas bussi peale ja küsida üks pilet linna, siis saad pileti Rakverre. See maksab 8 krooni. Jah, ma käisin Kadrinas. Mul oli kohutav tahtmine sealt kuhugi jutukasse või asja sisse logida – või vähemalt siia mingi võidurõõmus märkus kirjutada – aga avalik internetipunkt on seal lahti kella 15st 20ni. Alatu. Minu arust ei … Loe edasi “Kui minna Kadrinas bussi peale”

Kui minna Kadrinas bussi peale ja küsida üks pilet linna, siis saad pileti Rakverre. See maksab 8 krooni.

Jah, ma käisin Kadrinas. Mul oli kohutav tahtmine sealt kuhugi jutukasse või asja sisse logida – või vähemalt siia mingi võidurõõmus märkus kirjutada – aga avalik internetipunkt on seal lahti kella 15st 20ni. Alatu. Minu arust ei saa rääkida avalikust Internetist, kui see päeva esimesel poolel täiesti suletud on.

Millegipärast on jube lahe mingitest ebatavalistest kohtadest netti kasutada. Ometigi on võrk ju sama ja asjad, mida teed, ka samad. Ikkagi on kohutavalt lahe logida cafesse sisse kuskilt Brindisi internetikohvikust või Maribori ülikooli arvutiklassist või Kopenhaageni ühikatoast. Või Kadrina avalikust internetipunktist, for that matter.

Meres ujumas käia on kah mingis salakohas palju lahedam kui Pirita rannas, samas.

Üldiselt oli Kadrinas mingi teine Eesti. Järjekorranumbrit ma ei tea, aga igatahes mitte sama, mis tallinnas. Ja mulle täitsa meeldis:)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s