the best things in life

Nende Tetley “drawstring” teepakkide juures ei ole kõige mõnusam mitte see, et nad huumorimeelele kuidagi hästi mõjuvad (or so I’ve heard) ega ka see, et nööriga pakki kuivaks väänata on lõbus ja efektiivne. Kõige parem on hoopis see, et neil ei ole küljes pisikest metallist klambrikest ja seega saab neid edukalt komposti panna. Erinevalt Liptoni omadest. Sihuke pisiasi siis. Tihti pisiasjad määravad elu.

11 thoughts on “the best things in life

 1. Jah, ma olen mõelnud, et tegelikult peaks endale hommikul vara ka “päris” teed tegema. Nagu ma õhtuti teen. Aga vat hommikul on need kolm minutit, mis ma pakitee abil võidan, kulla hinnaga…

  ja kontoris on purutee tegemine üks igavene lödistamine, seda ma olen katsetanud.

 2. Bodumil on sellised vahvad sõelaga klaasist teekruusid. Paned tee sõela sisse, valad vee peale, sulged sõela. Lased tõmmata, eemaldad sõelal kaane ning asetad sõela kaanele. No mess, no fuss.

  Pakiteede puhul õigustab nende tarbimist (oi ma olen kuri) mu arust vaid see, kui tarbitakse teed, mis on huvitav ning mida lahtiselt ei ole võimalik hankida. Ajalises plaanis ei ole ju vahet, kas tee tõmbab kesta sees või rullub vabalt lahti.

 3. Tore-tore. Paraku on siiski väga palju kohti, kus ainult pakiteed antakse (ma tean küll, et on võimalik mujale minna). Ja selles osas olen mina küll väga rõõmus, et Tetley on selle rõveliptoni välja ajanud.

 4. Jep, seda küll, ehk siis väljas einestades/teetades tuleb leppida pakutavaga.

  Aga ära ole Liptoni suhtes nii vaenulik – ka neil on mitmeid väga häid teesorte. Mul siin melissi-mee tee näiteks laual … ja muud säärased. Mitte-pakiteedest on neil üsna hea Earl Grey.

 5. Ma olen selline klassikaline läbustaja, et kui ma seda sõelateed üritan kasutada, siis on pärast ikka kogu kontor teed täis. Eks ta ole harjutamise asi, et kui palju vett ja kui palju teed ja kui suure hooga võib sõela välja tõsta jne… aga noh, mul tõesti ei ole tööajal sellise treeningu jaoks aega:)

  Melissi-mee. Oh õudust. Mesi on purgi sees ja pannakse tee sisse eraldi.

 6. Kontoris on meega sutsu raske … pärast kõik kleepub ;)

  Ofkoors on melissitee eraldi super ja meega veel superim … ahh, mis ma ikka jauran, ma ise vahest kah lõpmatult laisk.

 7. Mis lödistamine, ikka tavaline hardcore värk, et puru tassi põhja, vesi peale ja mida lõpupoole, seda mõnusam on :) Pärast kallad sodi veetsu ära.

 8. Ma pole küll mingi spetsialist, aga need Tetley teed on viletsa maitsega, lisaks on paberi maitse päris karm juures, Liptonil kohati isegi ei tunne seda. Ahjaa, Liptoni need uued raviteed on tõeliselt head, praegu oleks palunud küll kõhuvalu vastu :)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s