and may all your christmases be white

Kodus koristasin köögi ja elutoa ära. Esikut ei jaksanud. Tööl tahtsin lauda koristada, aga monitori tagant paistab üks paberikuhi, millele ma sisse vaadata ei julge. Nagunii tuleb sealt midagi jõledat välja. Nii et koristasin laua asemel hoopis inboxi. My Documentsi võiks ka kraamida natuke.

Kontor on täis kampsunites ja viikideta pükstes inimesi. Ma olen juba kaht paari teksaseid näinud täna, mis on selle firma puhul siin ennekuulmatu. Jah, ma töötan siin märtsist saadik ja ma pole enamust oma kolleegidest veel näinud muus rõivas kui ülikonnas/kostüümis. Täna joon rohkem teed kui tavaliselt, sest see annab ettekäände koridoris hängida ja inimesi vaadata. Meil on jõulud. Me läheme suusatama. Ukse kõrval nurgas seisavad mustade kandiliste kohvrite asemel suusad. Hei, kui nii edasi läheb, siis ma saan õhtuks jõulurõõmsaks. Ma nii tahaks saada.

2 thoughts on “and may all your christmases be white

  1. Himosel oli lund täitsa parajalt:) Muide, tänahommikuse kogemuse põhjal ma väidan, et mulle meeldib kunstlumi rohkem kui pärislumi…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s