the look of love is in your eyes

Nüüd on kevad käes peaaegu ametlikult ja sellepärast ma räägin, kuidas ma talve üle elasin. Üsna napilt. Aga need kaks asja: kevad Karlovas (tingimata koos soundtrackiga!) ja Marcos Valle – Crickets Sing for Anamaria. Need aitasid. Aitäh, Kalkar.

Nüüd on kevad käes peaaegu ametlikult ja sellepärast ma räägin, kuidas ma talve üle elasin. Üsna napilt. Aga need kaks asja: kevad Karlovas (tingimata koos soundtrackiga!) ja Marcos Valle – Crickets Sing for Anamaria. Need aitasid. Aitäh, Kalkar.

2 kommentaari “the look of love is in your eyes”

  1. Kevadest Karlovas rääkides tuleb mul meelde, et mu vanatädil oli korter Salme ja Õnne tänava nurgapealses majas. Ja tema 3. juuli sünnipäeval sõime kõhud täis ja läksime tänavatele hulkuma ja siis olid mairoosid. Need valged, tegelikult vist libaroosipõõsad, mis enneolematult lühnavad ja alati kevadise Karlovaga seostuvad.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s