pealpool pilvi paistab päike

Kevadisi sünnipäevalapsi ma kadestan. Nad saavad nii ilusaid lilli! Kümnete kaupa tulpe, roosasidkollaseidpunaseidvalgeid. Lõhnavaid nartsisse. Kollaseid nartsisse. Maikellukesi. Lumikellukesi, märtsikellukesi, sinililli. Kõiki minu lemmiklilli. Ja mis mulle jäävad – astrid ja krüsanteemid:( Võibolla ma pean oma sünnipäeva sel aastal aprillis ära. Või pean kaks korda. Juubel nagu ikkagi, siis tohib, eks.

Kevadisi sünnipäevalapsi ma kadestan. Nad saavad nii ilusaid lilli! Kümnete kaupa tulpe, roosasidkollaseidpunaseidvalgeid. Lõhnavaid nartsisse. Kollaseid nartsisse. Maikellukesi. Lumikellukesi, märtsikellukesi, sinililli. Kõiki minu lemmiklilli. Ja mis mulle jäävad – astrid ja krüsanteemid:(

Võibolla ma pean oma sünnipäeva sel aastal aprillis ära. Või pean kaks korda. Juubel nagu ikkagi, siis tohib, eks.

One thought on “pealpool pilvi paistab päike”

  1. ja mina olengi ju see õnnelik kosmonautika päeva sünnipäevalaps. nii hea, kui keegi kadestab. :)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s