imeline lihtne maa

Ma ei teaks vist üldse mitte midagi maailma asjadest, kui ma blogisid ei loeks. Näiteks kadunud lõngapoodi poleks osanud Pro Kapitalist otsida ilma Vardamoori abita:) Kui ma nüüd mingi lõike ka välja mõtlen, siis mulle tekib kevadeks lilla kampsun. Aga enne lõngapoodi on plaadipood ja ma olin sunnitud ostma Andres Valkoneni laulude plaadi. Sarjast “eesti … Loe edasi “imeline lihtne maa”

Ma ei teaks vist üldse mitte midagi maailma asjadest, kui ma blogisid ei loeks. Näiteks kadunud lõngapoodi poleks osanud Pro Kapitalist otsida ilma Vardamoori abita:) Kui ma nüüd mingi lõike ka välja mõtlen, siis mulle tekib kevadeks lilla kampsun.

Aga enne lõngapoodi on plaadipood ja ma olin sunnitud ostma Andres Valkoneni laulude plaadi. Sarjast “eesti popheliloojad”. ??? Pange keegi mu plaadiostumaaniale piir!

One thought on “imeline lihtne maa”

  1. Aga Valkonen on super! Soovitan veel Tõnu Raadiku Mereloomi. Veel parem neid laule tema enda ja klaveri esituses. Aga seda saab ainult kontserdil

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: