räägi mis sa teed mis sa teed kui sa oled üksi

Inimesed-asjad-kohad-raamatud-muusika-filmid-poed-mina-teised-päike-lumi-söök-autod-bussid-lilled-linnud-töö-raha-uni… Laske mul vahepeal rahus mõelda ka natuke!

Kui ma oleks veidi varem selle peale tulnud, oleks võinud täna sünnipäeva pidada. 24 ja pool täpselt. Ma ostsin endale potilille, ‘Tõlvlehik Chopin’ on ta nimi. Sõpradele Frédéric. Tuletage mulle aegajalt meelde, et ma teda kastaks.

Advertisements

One thought on “räägi mis sa teed mis sa teed kui sa oled üksi

  1. See on hea lill, palju õnne õnnestunud valiku puhul! Kui kasta unustad, siis ta kummardab su ees sügavalt. Ära ära viska, kui avastad kõik lehed korraga lääbakil olevat. Anna palju vett ja ta tõuseb jälle.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s