you shoot the moon and miss completely

Nii see läheb… tegelikult ma pidin Visioga tööd tegema, aga siis avastasin stencilite alajaotuse Map ja siis ma ju lihtsalt PIDIN proovima endale ise Euroopa kaarti kokku panna. Peaaegu ilma sohita sain hakkama, ainult selleks piilusin üle õla (mul on seina peal mõnus suur kaart), et Küpros paika saada. Ja Skandinaavia poolsaar, sest ilma Venemaata … Loe edasi “you shoot the moon and miss completely”

Nii see läheb… tegelikult ma pidin Visioga tööd tegema, aga siis avastasin stencilite alajaotuse Map ja siis ma ju lihtsalt PIDIN proovima endale ise Euroopa kaarti kokku panna. Peaaegu ilma sohita sain hakkama, ainult selleks piilusin üle õla (mul on seina peal mõnus suur kaart), et Küpros paika saada. Ja Skandinaavia poolsaar, sest ilma Venemaata polnud seda üldse lihtne õigesse kohta rihtida. Venemaa oli teises skaalas neil seal miskipärast. Noh, ja mu Suurbritannia sai mandrist ikka veidi liiga kaugele.

Lõuna-Ameerikat mängime homme.

Ja seda kujundit, mida ma tegelikult otsima hakkasin, ma ei leidnudki.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s