iga lõke teeb valgemaks öö

Millest see tuleb, et keeran-kõik-kokku-mis-külmkapis-leidub-(kuigi-seal-ei-ole-ju-midagi)-meetodil tehtud toit saab alati võrratult parem otsin-veebist-fancy-retsepti-shoppan-tund-aega-stockmannis-meetodil tehtust?

Kohustuslik laulukarussellireportaaž läheb täna selle pihta, et tänavune korraldus on ikka läbi aegade viletsaim. See, et finaalist on tehtud mingi “villasesokieurovisioon” (ma ei mäleta, kust ma seda sõna lugesin, aga no on ju!) – no hea küll. See, et finaalipääsejad valib kolmeliikmeline žürii ja et esimese vooru laulu finaalsaates ei näidata ega arvestata – las ta praegu jääda. Aga no selle aja võiks küll leida, et iga saate lõpus korra kõigist lauludest üks katkend lasta ja sinna juurde seda hääletamise telefoninumbrit ka näidata. (Sest eks katsuge ise nii mälutreeningu mõttes neid numbreid meelde jätta. Nad EI ole seotud laulja järjekorranumbriga, enam ammu juba.) Ja kui seda aega mujal ei leidu, siis võib selle vabalt võtta algusvideo arvelt, tänan, me oleme juba kolm korda näinud, kuidas 13-15-aastaste vanuserühm telekast Eurolaulu vaatab ja “Tiid” kaasa möirgab…

Tänases saates meeldis mulle taas kord laste repertuaarivalik… ja lauljatest kolm viimast, aga ma nüüd ei teagi, milline kõige rohkem. See Hiiumaa poiss oli jube äge. Aga siis tuli üks tsikk ja laulis minu (ja kohaliku blogosfääri) selle kuu lemmiklaulu “Märtsis algas mai”… mis oli ka nagu päris. Näeb, mis saab sellega.

Advertisements

2 kommentaari to “iga lõke teeb valgemaks öö”

  1. Mrl Says:

    Et mis sellega saab? Mina näiteks keksisin mööda tuba ringi ja ümisesin mõnuga kaasa. Tsikk, muide, tundus olevat Maarja-Liis Ilusa kloon. Või siis selleks mukitud. Mukit tsikk, tsikit mukk. (Ma täna kahjuks ainult seda laulu kuulsingi.)

  2. kitty Says:

    oh, ja mina mõtlesin kogu aeg, keda ta mulle meenutab. oli jah mukitud nagu kolmeteistaastane maarjaliis – mis annab lootust, et see läheb üle:)

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: