olgu jääv meile päike olgu jääv meile taevas

Reedel läksin poolest tööpäevast ära metsa ja kurjad kommentaarispämmirobotid tegid siin igast sigadusi:( Kuna paar blogivat Tellerit on ka just selle teema tõstatanud, siis varsti kindlasti ilmub kuskilt mingi valmislahendus, mis mu mured lahendab. Eksju?

(lahendus lahendab, no tere keelekasutus. ma homme mõtlen, mismoodi tegelikult peaks väljenduma. täna ei jaksa.)

Aga tööajast metsa viisid mind need mehed ja ma tahaks südamelt ära öelda, et hullumoodi lahe oli. Nagu üks meeskonnatreening olema peakski. Ma ei ütle, mis me täpselt tegime, muidu teil pole endal nii huvitav, kui te ka peaks sellisele treeningule sattuma. Aga ei saa jätta ütlemata, et ma polegi vist elus enne käinud nii hästi korraldatud üritusel. Pooleteise päeva jooksul ei tekkinud nagu ühtegi hetke, kui kuttidel oleks midagi ununenud, kadunud, hilinenud, mingi inf puudu või valesti teada. Iga viimane kui asi oli läbi mõeldud, kodutöö tehtud, taust uuritud. Mida tehti, tehti korralikult. Lihtsalt lust vaadata:)

Sõnaga, kliendina olen ma teenusega rahul. Soovitan.

Üks eriti oluline detail asja õnnestumise juures oli muide see, et hästi palju tegevust võeti videosse, et pärast analüüsida – aga seda suudeti teha nii vaikselt ja diskreetselt (samas muidugi mitte varjatud kaameraga), et keegi ei pannud tähelegi. Pärast üle vaadates olid kõik üllatunud, et nad ei näegi videos nii tobedad välja kui tavaliselt. Loogiline, tavaliselt tuleb ju ülesande lahendamise asemel tegelda häbenemise ja edvistamisega ja see ei saagi eriti muud olla kui tobe…

Nii et elagu pisikesed pihkumahkuvad videokaamerad. Ja inimesed, kes neid päriselt kasutada ka oskavad.

Kevad jõudis ka sündmuste käigus kätte. Metsas oli jube märg, aga sest polnud midagi.

Millegipärast on Palmse mõisapargi ilusamaid ja ägedamaid kohti siiamaani alati minu eest peidetud, ma ei saa aru, miks!

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: