se voglio, farò quel che voglio

Täna ärkasin vara. Mitte Smilersi-vara, aga päris vara, kaheksa ajal. On väljas külm ja lumi maas. Selline kevadhommik siis. Tegin endale palju piimaga kohvi, vaatasin Laulukarusselli kordust, lugesin läbi viimase nelja päeva lehed ja nüüd ootan, et röövlitütar Ronja film hakkaks. Ma olen seda miskipärast ainult poolikult näinud. Kell on pühapäevahommiku kohta ikka veel jube … Loe edasi “se voglio, farò quel che voglio”

Täna ärkasin vara. Mitte Smilersi-vara, aga päris vara, kaheksa ajal. On väljas külm ja lumi maas. Selline kevadhommik siis.

Tegin endale palju piimaga kohvi, vaatasin Laulukarusselli kordust, lugesin läbi viimase nelja päeva lehed ja nüüd ootan, et röövlitütar Ronja film hakkaks. Ma olen seda miskipärast ainult poolikult näinud. Kell on pühapäevahommiku kohta ikka veel jube vähe.

Peaks üle lugema, mitu CD-d meil muusikariiulis on. Siis saaks öelda, et appi, mul on viissada plaati (näiteks; no see suurusjärk võiks umbes selline olla küll), aga ikka pole midagi kuulata! Lõpuks ma valisin välja “Alguste alguse”. Kogumik 10-aastase Laulukarusselli väikestelt ja suurtelt lauljatelt. See, kus on kõik need laulud, teate – Maarja-Liisi “Operator” ja Liisi Koiksloni “Se voglio” ja Vaiko Epliku “All I Have to Do is Dream” ja nii. Teeme, et mul on selline koolivaheaja algusele pühendatud hommik täna, lastelaulude ja lastefilmidega.

Üks lasteraamat siia juurde oleks ka hea. Ma pean tegelikult tööd tegema, aga ma ei saa ju, kui väike Liisi laulab mulle, et “kui tahan, siis saan, kuhu tahan.” Eks ole.

Ma arvan, ma loen nüüd Harry Potterit nats.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: