maha jääb ülekohtune eile lahti lööb homse suur valendav ring

Mu konstruktiivsusplaan töötas ja oli peaaegu täiuslik, ainult üks punkt jäi puudu. “Ei roni vaheaegadel dressipluusi väel õue päikese kätte tššillima.” Suve silmad ja talve hambad, junõu. Olen jälle Sudafedi-kuuril:P

Kolme koori ühine laululaager on nagu laulupidu. Saad järsku aru, et kogu selle asja point, mille oled suure vaevaga selgeks õppinud, on hoopis kusagil mujal – selles, mille keegi teine on selgeks õppinud:) Konsultandid kutsuvad sellist asja sünergiaks. Lauljatel on lihtsalt mõnus. Ja kui kohustuslik osa on läbi, lauldakse nõrkemiseni isamaalisi laule.

Me harjutame veidi veel ja siis tulge kuulama, mis meil välja tuli – 11. aprillil Metodisti kirikus ülestõusmispüha kontsert. Esitatakse John Rutteri “Gloriat” ja Urmas Sisaski “Missa nr. 2”. Esitavad segakoor Noorus, Revalia kammermeeskoor ja TTÜ Akadeemiline Naiskoor*, kaasa teeb kaitseväe puhkpilliorkester** . Tartusse tuleme 18. aprillil, Peetri kirikusse, sest Jaani oma ei saanud valmis:(

(tegelt oleks selle kõige asemele tahtnud mingi lingi panna, aga no ei ole kusagil midagi. Veel.

Aga see-eest on meil ilusad laulud.)

——————————————————————————–
* Me peaks enda koorile ka mingi kaunikõlalise varjunime võtma, see akadeemilisus on kergelt pelutav inimeste jaoks…
** Mul puudub aim sellest, kas ja kuidas selles nimes suurtähti kasutatakse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: